Връщане на продукт

Потребителят има право, без да дължи обезщетение и без да посочва причина, да върне получената стока в срок до 14 работни дни, считано от деня на получаването й.

 

Услугата е валидна както за физически лица, така и за юридически, закупили продукти от нас. За начало на периода се смята денят на доставка. Осъществен от клиента контакт с нас след изтичане на 14-дневният период от датата на доставката на съответния продукт, няма да се взема предвид.

 

Условия за връщане:

 

  • При закупени повече от 1 бройка идентични продукти се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена целостта им;
  • Оригиналният Сертификат за гаранция, с който е доставен продукта, трябва да го съпровожда при неговото връщане.
  • При положение, че върнатият продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, www.flames.bg има правото да решим дали да приемем продукта и също така е възможно приспадане на сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
  • Интернет магазинът www.flames.bg запазва правото си да откаже връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга.
  • Потребителят е длъжен да ни уведоми писмено относно желанието си да върне продукта  на имейл: info@flames.bg и да го върне на посочения адрес, като разходите по връщането са за сметка на Потребителя.
  • В случай на връщане на доставен вече продукт и спазване на условията за цялостност на опаковката и неизползване на стоката, www.flames.bg възстановява сумата по стойността на продукта/ите в 30-дневния законоустановен срок чрез платежното средство, използвано за плащане на поръчката. Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.