Вентилатор за горивни камери и котли VENTS серия VDK 120 K

239,00 лв.
  • Марка: Vents
  • Кат. номер: VDK 120 K

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони за да уговорим, алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

Центробежен вентилатор за подаване на въздух към горивни камери и котли за централно отопление Vents серия VDK 120 K с диаметър на перката 120 мм и капацитет 273 m3/h.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Центробежният вентилатор Vents серия VDK 120 K е предназначен за подаване на въздух  към пещта на котли за централно отопление на твърдо гориво. Може да се използва и за вентилация на различни помещения или оборудване за обработка.

 

ДИЗАЙН

 

Корпусът е изработен стомана с полимерно покритие Входът на вентилатора е защитен от решетка. Изходът на вентилатора е с фланец. Гравитачната клапа монтирана на изхода на вентилатора блокира достъпа до котела, когато вентилаторът е изключен.

 

МОТОР

 

Центробежната перка от галванизирана стомана с обърнати напред пера се задвижва от четириполюсен монофазен двигател с външен ротор. Той е оборудван със защита от прегряване с автоматичен рестарт. Моторът на лагери осигурява дълъг експлоатационен сроk. За прецизни характеристики, безопасна работа и нисък шум, всяка перка е динамично балансирана при сглобяването.

 

Контрол на скороста на вентилатора може да се осъществи с тиристорен регулатор или автотрансформатор.

 

 

ГАБАРИТНИ РАЗМЕРИ

 

 

 

 

Модел

Размери мм.          

B1

B2

H

H1

H2

L

VDK 120 K 

136

76

229 

92

50 

176 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

 

VDK 120 K

Напрежение [V / 50 Hz]

230

Мощност [W]

65

Ток [A]

0,29

Капацитет [m3/h]

273

Налягане  [Pa]

335

Обороти в минута RPM [min-1]

2350

Ниво на шум от 3 м [dBA]

56

Максимална работна температура [°C]

-15 +40

Класназащита

IP 44

 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!