Бежова ASA пластмаса вентилационна решетка VENTS MV VK ASA

13,60 лв.
  • Марка: Vents
  • Кат. номер: MV VK ASA бежова

ASA (акрилонитрил Стирол акрилов) пластмаса е 3-D полистирол-съполимер с бутадиен каучук, актуализирана версия на ABS пластмаса.

Благодарение на специално подбран баланс на механични и физични характеристики на материала е идеален за изработка на продукти предназначени за външни атмосферни условия. ASA пластмасата е UV устойчива на атмосферни влияния, издръжлива и дълготрайна.

ASA и ABS пластмаса имат подобна химична структура. Акрилонитрил и стирол осигурява устойчивост на вода, еластичност и твърдост. Бутадиен каучук добавя по-висока плътност на ASA пластмаса и подобрява нейния химичен състав. Продуктите, изработени от ASA пластмаса имат множество предимства:

  • Висока UV-устойчивост (поради единични ковалентни връзки ASA пластмаса е устойчива на корозия и излагане на ултравиолетови лъчи)
  • Висока устойчивост на температура (температура на деформация е 91 ° С)
  • Отлична гъвкавост и устойчивост (индекса на пластичност не надвишава 2%)
  • пожароустойчивост
  • устойчивост на атмосферни влияния (без загуба на механичните свойства и влошаване на екстериора, причинени от отрицателно въздействие на външни фактори)

Приложение на ASA пластмаса

ASA пластмаса се използва във вентилационни и автомобилната промишленост (ксенонови фарове, автомобилни спойлери, радиаторни решетки, огледалото за обратно виждане). Поради високи характеристики за изпълнение на ASA пластмаса се използват за производство на профили за прозорци, пластмасови покриви, външни вентилационни части.

Ето защо можете да пазарувате ASA пластмасови вентилационни решетки от VENTS с цялата увереност, че тя надеждно ще служи и запази своята привлекателност за години напред. Външните решетки са на налични в бели, кафяви и бежови цветови модификации.

 

Размери mm

B

Фланец (D)

L

L1

L2

 

VENTS MV 102 VK ASA

154

100

15

45

87

110

VENTS MV 122 VK ASA

186

125

15

45

101

142

VENTS MV 152 VK ASA

186

150

15

50

101

142

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!