Въздушен стратификатор / миксер Tangra Eliturbo

1 225,00 лв.
  • Марка: Tangra
  • Кат. номер: Eliturbo

Въздушен стратификатор / миксер Тангра - Eliturbo е миксер за въздух, чието използване цели да изравни хоризонтално и вертикално температурата и влажността в големи помещения. В същото време спомага за значителното намаляване на разходите за отопление. Възможно е намление с до 30%. 

Този модел използва специален хелиоцентрофужен ротор, патентован от Impresind.

Производството е в съответствие с всички хигиенни изисквания и норми за сигурност и безопасност на работната среда.

 

Eliturbo е въздушен миксер, който се различава от традиционните разслоители на въздух. Въздушните потоци не се насочват надолу и в концентрични зони, а разпределя въздуха радиално, засягайки големи площи без да създава осезаеми въздушни движения.

Стратифицирането на въздуха и  акумулирането на топлина близо до покрива е добре известен феномен при отоплявани пространства с голям обем. Това е причина за създаване на топлинна дисперсия и води до големи разходи на енергия.

 

Предлагат се следните модели:

 

E2M - E.L.C. 2000 - монофазен - дебит 7500 куб.м/час

E2T - E.L.C. 2000 - трифазен - дебит 7500 куб.м/час

E3M - E.L.C. 2002 - монофазен - дебит 10000 куб.м/час

E3T - E.L.C. 2002 - трифазен - дебит 10000 куб.м/час

 

Монтиране:

 

Тангра Eliturbo се монтира към тавана и е необходимо да се управлява от подходящо табло с регулатор на скоростта. Скоростта на движение на въздуха, в съответствие с хигиенните норми, е по-малка от 0.1 m/s. 


Възможни приложения: 



ПРОМИШЛЕНОСТ:    възможно е да се използва в индустриални и търговски сгради  за постигане на по-висока ефективност на отоплението и подобряване на условията на работната среда.

СПОРТ И ОТДИХ:    широко приложение в спортни зали и басейни намаляващо големите топлинни загуби. Високият процент влажност и хлорните изпарения също се намаляват на повърхността на басейна. Ниските скорости (<0.1м/с) минимизират теченията и дискомфорта.


КУЛТУРА:    Галериите и музеите често са стари и големи сгради с изисквания за постоянна среда около произведенията на изкуството.


ЗЕМЕДЕЛИЕ:    Големите топлинни загуби са пречка за правилното разпределение на топлината необходима за вегетацията на растенията. миксерът създава равномерна влажност и е изключително полезен в борбата с кондензацията.

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!