Канален безшумен двускоростен вентилатор VENTS серия TT Silent-M

383,90 лв.
  • Марка: Vents
  • Кат. номер: TT-Silent-M

ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Новите канални вентилатори VENTS TT Silent-M са оборудвани със специално проектиран шумоизолиран корпус, който гарантира тиха работа в комбинация с високи аеродинамични характристики.

 

Вентилаторите VENTS ТТ Silent-M се отличават с широките възможности и високата производителност на аксиалните и центробежните вентилатори. Специално проектирани за извеждаща или захранваща вентилация на помещения изискващи високо налягане, мощен въздушен поток и ниско ниво на шум. Вентилаторите са съвместими с кръгли въздуховоди от Ø100 до Ø315 мм според модела. Вентилацията изградена чрез вентилаторите ТТ Silent-M се препоръчва за различни обществени, търговски и индустриални помещения с високи изисквания за нивото на шум като библиотеки, конферентни зали, образователни институции, детски градини и други.

 

ДИЗАЙН

 

Външната част на корпусът е от полимерно боядисана стомана. Отвътре той е топло- и звукоизолиран със 50 мм слой от минерална вата. Перфорацията на вътрешната част на корпуса позволява звуковите вълни да минават през дупките и да се поглъщат под специфичен ъгъл от шумоизолиращия слой. Тази специфична комбинация от перфориран корпус и шумоизолиращ слой осигурява звуково затихване в широка честотна лента. Вътрешната част на корпуса и перката са изработени от висококачествена издържлива пластмаса.

 

 

 

 

Следвайки последните световни тенденции във вентилацията, корпусът и еародинамичната перка на вентилаторите VENTS TT Silent-M са специално проектирани и оптимизирани, за да гарантират най-добрата комбинация от голям капацитет, високо налягане и ниско ниво на шум. За тази специфична комбинация наречена mixed-flow спомагат дифузьора, перката и дефлектора с направляващи лопатки. Полусферичната перка със специално профилирани пера е проектирана да увеличи кръговата скорост на въздуха и да гарантира това уникално комбиниране на мощния въздушен поток на аксиалните вентилатори и високото налягане на центробежните. За свързване със захранването, корпусът на вентилатора е оборудван с херметична клемна кутия.

 

ДВИГАТЕЛ

 

Моделите от серия TT PRO са оборудвани с монофазени двойно скоростни двигатели с ниско потребление на енергия.

 

Двигателите имат защита от прегряване за предотвратяване от претоварване на вентилатора.

 

Лагерите удължават живота на двигателя осигурявайки живот до 40 000 часа непрекъсната работа на вентилатора. Двигателят е с клас на защита IP X4.

 

МОНТАЖ

 

Монтажа на вентилатора е възможен във всякакъв ъгъл или точка на вентилационната система. Няколко вентилатора са могат да се свържат във една система:

 

  • Паралелен монтаж – увеличава въздушния поток.

  • Сериен монтаж – увеличава налягането на въздушния поток.

 

Вентилаторната кутия е оборудвана с плоска монтажна планка за закрепване на вентилатора за стената или тавана. Необходимо е осигуряването на прав въздушен път към входния фланец на вентилатора от поне 1 път диаметъра му и прав въздушен път от изходния фланец от поне 3 пъти диаметъра му.  

 

 

 

Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!