Програмируем стаен термостат Computherm Q7

106,00 лв.
  • Марка: Intiel
  • Кат. номер: Computherm Q7

Стайните термостати са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V.


Уредът може да се програмира според вашата необходимост и то така, че отоплителната/охладителната инсталация, в желаното от вас време и температура, да затопля/охлажда вашия дом или офис, като същевременно осигурява висок комфорт и икономичност. За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Имате възможност за ежедневна настройка на 1 фиксирано (PROG ) и 6 свободно програмирани )времена на включване (със стъпки от 10 мин.) и към всяко от тях може да се настройва различна температура (със стъпка от 0,5°C).


Чувствителността на термостата може да се настройва на ±0,1°C, на ±0,2°C (заводска настройка) или на ±0,3°C. Под тази величина трябва да се разбира температурната разлика, която е между настроената и реално измерената температура. При основната заводска настройка /чувствителността на включване е ±0,2°C, в режим на отопление/ например, ако термостата е настроен на 20,0°С, той ще включи управляваното от него устройство при температури по-ниски или равни на 19,8°С, а при 20,2°С, съответно ще го изключи. В режим на охлаждане термостатът сработва точно на обратно. 


Термостатът има функция за защита на циркулационната помпа: Ако не се налага в продължение на повече от 24 часа котелът да се включва в съответствие със зададената му програмата, то стайният термостат дава сигнал за включване на котела веднъж в денонощието в 12 часа и 00 мин. всеки ден.

 

 Технически характеристики:

 

– напрежение:  24 V AC/DC – 250 V AC; 50 Hz
– сила на подключвания ток: 8 A (2 A индуктивно натоварване)
– диапазон на измерваната температура: 3-45°С (с 0,1°С стъпки)
– диапазон за настройка на температурата: 5-40°С (с 0,5°С стъпки)
– точност на мерене на температурата: + 0,5°С
– температурно калибриране: ±3°C (със стъпка – 0,1°C )
– избираема чувствителност на включване: ±0,1°C; ±0,2°C; ±0,3°C
– температура на съхранение: – 10°С … + 40°С
– захранващо напрежение: 2 х 1,5 V алкални батерии (LR6 AA)
– потребявана мощност: 1,3 mW
– срок на действие на батериите: ~ 1 година
– размер: 130 x 80 x 22 мм
– тегло: 120 гр
– вид на термодатчика: NTC 10 KΩ при 25°С +1%

 

Тегло: 120 гр.

Размери: 130 x 80 x 22 cm

произведен от Интиел 

 

Гаранционни срокове

 

Гаранционният срок на изделието е 24 месеца от деня на закупуването, но не повече от 28 месеца от датата на производство, при спазване на изискванията за монтаж, експлоатация, съхранение и транспорт.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!