30 kW HYHC-V30W/D2RN8-BE30 HYUNDAI Monobloc трифазна термопомпа моноблок

16 980,00 лв. 14 602,80 лв.
  • Марка: Hyundai
  • Кат. номер: HYHC-V30W/D2RN8-BE30

Предвид голямото тегло и обем на някои от продуктите и в случай на изчисляване на твърде висока стойност на доставката, моля свържете се с нас на някой от посочените телефони за да уговорим, алтернативен и по-рентабилен начин на доставяне.

 

- фреон R32  
- инверторен компресор BLDC Inverter
- изключително тиха работа  
- напълно оборудван с циркулационна помпа,
- разширителен съд, предпазен клапан
- вградена WIFI функция с дистанционно управление (смартфон)
- работа до -25°C  
- температура на изходящата вода (гликол) до +65
- работа в каскада до 6 единици  
- функция бързо загряване на БГВ  
- функция анти-легионела (дезинфекциия бойлер)
- възможност за управление на 2 отоплителни зони

 

 

Термопомпа въздух/вода в моноблок дизайн за отопление, охлаждане и подгряване на битова вода. Новите модели на Hyundai с кабелен контролен панел, които постигат впечатляващи COP стойности благодарение на тяхната усъвършенствана технология и усъвършенстван контрол. Уредите могат да се използват при външни температури до -25 °C.

Здраво външно тяло от Hyundai за монтиране на земя, покрив, тераса или външна стена. С много добри енергийни стойности.

Външното тяло е базирано на иновативна концепция - компактен дизайн с един вентилатор, висока производителност и нисък шум.

Безшумен режим на две нива - предлага повече комфорт | BLDC инверторен компресор - система с висока производителност | Напълно оборудван - с циркулационна помпа, разширителен съд и предпазен клапан

 

Функция Smart Grid. Термопомпата адаптира работата си към различни електрически сигнали от електрическата компания. Консумацията на енергия на системата може да се регулира автоматично според пиковата и ниската мощност, за да се намалят значително разходите за електроенергия.

 

Управление на отоплителната крива според времето. Има общо 32 отоплителни криви, от които да избирате, като опция е и дефинирана от потребителя крива. След като кривата бъде избрана, уредът автоматично ще регулира температурата на потока според външната околна температура, осъществявайки интелигентно управление.

 

WiFi. Тя ви позволява да наблюдавате работата на устройството от вашия мобилен телефон или таблет, където и да се намирате. Вграденият WiFi модул поддържа APP контрол | Характеристики на ваканционен дом и ваканционен дом | Максимум 6 единици, управлявани от един контролер | Modbus протокол. 

 

Чрез приложението потребителят може: Проверете работното състояние на термопомпата, зонов превключвател, режим на работа и температура. Може да има достъп до данните за потреблението на системата по всяко време и да избира енергоспестяващи решения. 

 

Функция за циркулация на БГВ (опция). По зададен график, при необходимост от топла вода, топла вода ще потече веднага на крана без да е необходимо изчакване (ако помпата е свързана към външен бойлер). 

 

Функция за дезинфекция на легионела. Функцията за дезинфекция се използва за унищожаване на легионела с вода с температура 60-70 ℃, за да се гарантира здраве и безопасност. 

 

Функция за топла вода (опционална топла вода). Служи за превключване на системата в режим на топла вода при спешна нужда от топла вода (ако има външен бойлер). Устройствата са оборудвани с компресор, двигател на вентилатора и DC помпа, които позволяват прецизен контрол на скоростта на двигателя, като се използва само мощността, необходима за действителния товар, като по този начин се намалява консумацията на енергия.комфорт на използване Термопомпите предлагат пълна лекота на използване благодарение на тяхната автоматична работа. Комфортната стайна температура и желаните параметри на питейната вода се задават с помощта на интуитивни контроли и устройството автоматично поддържа топлинен комфорт през цялата година. По време на отоплителния сезон помпата пренася енергия от външния въздух към отоплителната система и подготовката на топла вода. През лятото, благодарение на интегрираната функция за охлаждане, осигурява топлинен комфорт дори и в най-големите жеги. 

 

Безопасна употреба. Термопомпите са много безопасно решение, тъй като не представляват риск от пожар, отделяне на газ или експлозия в сравнение с традиционните домакински отоплителни уреди. Можете да правите без датчици за газ или масло и да спите спокойно. 

 

Ниски текущи разходи. Термопомпите допринасят значително за значително намаляване на експлоатационните разходи на вашата къща. С тези продукти разходите за отопление и подготовка на топла вода дори могат да бъдат намалени с до една четвърт. Използването на термопомпа също намалява разходите за поддръжка на системата, отчасти защото не са необходими инспекции от коминочистач. 

 

Екологичен хладилен агент R32 за всички устройства Hyundai. Най-новият екологичен хладилен агент R32 вече се използва в термопомпите Hyundai. Поради повишената ефективност на хладилния агент е необходимо по-малко количество. Освен това е значително по-екологичен. Това е модерно решение, което отчита както екологичните нужди, така и икономичността на приложението.

 
Характеристики
Характеристики
Предназначение
За отопление и охлаждане
Захранващо напрежение
Трифазна
Енергиен клас
А+++
Мощност при отопление
30.00 kW
Мощност при охлаждане
31.00 kW
Хладилен агент
R32
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!